sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Luku 3

Helou! Viime postauksesta onkin jo aikaa neljä päivää! Ne kiritään kiinni tässä postauksessa.
Torstaina 13. päivänä minulla ja Talvilla oli vapaapäivä ja otimme siitä kaiken irti, aikalailla. Hitaasti käynnistyneen aamun jälkeen päätimme lähteä minun työpaikalleni, eli Radisson Blu Saga Hotelille syömään. Ilma oli pilvinen ja tuulinen, niinkuin yleensä (kyllä, täällä tuulee aina ja varsinkin aukeilla paikoilla se on noin 10 kertaa kylmempi kuin Suomessa). 
Saimme syödä ravintolassa, vaikka se oli suljettu klo 14-18. Syömisen jälkeen olimme valmiit maksamaan, mutta he halusivat tarjota meille ruoat (JEEEE team Saga).

Syömisen jälkeen lähdimme pyörimään ympäriinsä ilman päämäärää. Kävimme hautasmaalla ja sieltä jatkoimme ankkalammelle, jossa oli niiiiin paljon söpöjä ankkoja (oikeasti sorsia) ja joutsenia. Kiersimme lammen ja kävelimme pääostoskatua Laugaveguria ylöspäin. Katu on täynnä toinen toistaan erilaisempia liikkeitä ja ravintoloita sekä paljon matkamuistomyymälöitä. Seinillä on paljon värikkäitä ja upeita graffiteja, toisin kuin Rovaniemellä. Reykjavik on sympaattisin kaupunki missä olen käynyt. Sitä ei voi selittää vaan se täytyy kokea itse. Kaikki ihmiset ovat myös erittäin ystävällisiä ja avoimia täällä.

Perjantaina olin töissä ja päivä oli aika kiireinen, koska pääsiäinen sai ihmiset liikkeelle. Se sujui kuitenkin aivan hyvin. Siihen sisältyi tavanomaisia ravintolan askareita. Ravintola poikkeaa aikaisemmista toppipaikoistani siten, että siinä on erikseen buffet (jota ensisijaisesti myymme) ja pieni a la carte -menu, josta voi tilata myös aulabaarin puolelle syömistä. Aloitin päivän klo 16 ja lopetin 22 aikoihin ja kävelin vajaa 3km työmatkan kotiin.

Lauantaina oloni tuntui niin flunssaiselta ja kipeältä, että vietin sen kämpillä leväten. Illalla kuitenkin kävimme syömässä läheisessä paikassa hampurilaisateriat.
Samoin tämän sunnuntain olen levännyt, sillä tiedän kokemuksesta, että jos en parannu kunnolla, tauti vain pitkittyy.
Tässä jotain kuvia myös viimepäiviltä!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti